Nimbový olej a nimbový list, takový malý zázrak

Znáte neem? V naší kosmetice naleznete přísadu, která je trochu exotická, ale velmi účinná a příznivá pro pleť.

Neem, nimba neboli Zederach indický (latinsky Azadirachta indica) je velmi oblíbená rostlina používaná v Ajurvédě po tisíciletí. Má totiž skvělé čisticí a detoxikační vlastnosti a používá se při různých kožních onemocněních.

Nimbový olej

My používáme olej z neemu, který najdete v přírodních mýdlech Ajurvédský poklad a Kouzelné konopí i Elixíru pro čistou pleť. Nimbový olej napomáhá regeneraci a rychlejšímu hojení pokožky. Ozdravuje a zkrášluje.

Někteří dermatologové ho doporučují jako doplňkovou léčbu pro ekzematickou pokožku, akné a další kožní onemocnění. Obsahuje totiž látku, která se nazývá azadirachtin, který má silné antibakteriální účinky. Zároveň pleť zvhčuje a regeneruje.

Listy z nimby

Nimbové listy přidáváme do naší skvělé čisticí pleťové masky a koupelové soli Ajurvédské potěšení. Pravidelné používání Vám pomůže k čisté, svěží a zdravě vypadající pokožce. Nimba totiž účinně čistí, napomáhá hojení, posiluje a celkově zlepšuje stav pokožky.

A v našem mýdle Ajurvédský poklad navíc najdete i spagyrických extrakt z nimbových listů vyrobený podle starodávných receptur. Při pravidelném používání poznáte jeho pravou sílu.

Kosmetiku s nimbovým olejem a listy můžete používat nejen jako řešení kosmetických problémů, ale také jako skvělou prevenci. A můžete se tak těšit ze stále krásné pleti!

Užívat si sílu neemu můžete každý den

Napsat komentář